Workshop fermenteren en inmaken van fruit en vruchten - Geraardsbergen

Datum:
Locatie: Grimminge - Geraardsbergen
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Tijdens deze workshop leer je alle knepen over fermenteren, waardoor je bijvoorbeeld je appeloogst langer kan bewaren. Op die manier geniet je nog maanden na van jouw zomerfruit en -groenten.  Dit komt zowel je smaak als je gezondheid ten goede want fermenteren verbetert namelijk de natuurlijke ingrediënten.
Bovendien helpt het jou ook bij een duurzamer leven. 
 

Praktisch

  • Waar? De Helix, Hoogvorst 2, 9506 Grimminge
  • Wanneer?  Zondag 3 oktober 2021 van 14.00 u. tot 16.30 u.
  • Voor wie? Voor volwassenen.
  • Prijs? Gratis
  • Inschrijven? Via het online inschrijvingsformulier tot vrijdag 1 oktober 12.00 u. Het maximum aantal deelnemers is beperkt tot 15 personen.
  • Tip: Aangepast schoeisel en kledij. 
  • Extra: Breng zeker je eigen mesje en snijplankje mee!
fermenteren_web.png