Vrijdag 9 juli 2021: (Groot)ouders en (klein)kinderen: thema dierenverhalen (vanaf 4j+)

Een activiteit in het kader van Vlaanderen Feest.
Ga je mee, verhalen beluisteren op de Heide? Je hoort het spannende verhaal van boswachter Jef en boze heksen Calluna en Erica. Of je hoort hoe de valse wolfspin de mestkever probeerde te bedotten. Vertellers van De Vroente nemen je mee in een spannende verhalenwereld op de Kalmthoutse Heide. Speciaal voor (groot)ouders en kleinkinderen (vanaf 4 jaar) worden spannende verhalen verteld door vertellers in kostuum en met kamishibai-kleurplaten. En als je de mensen van De Vroente kent, dan weet je dat een leuk natuurspel altijd in onze paddenstoelenhoed zit.
Je start met je bubbel voor een wandelparcours. Onderweg ontmoet je diverse verhalenvertellers. Indien de coronamaatregelen versoepelen, kan dit invloed hebben op de organisatie.
Schrijf in per gezin/bubbel. Stipt op tijd komen is ook heel belangrijk omdat elke gezinsbubbel een afzonderlijk vertrekuur krijgt toegewezen. We sturen je een tweetal weken voor dit evenement een mail met het vertrekuur voor jouw bubbel. Hou zeker je mailbox in de gaten.

Praktisch

 • Voor wie
  (Groot)ouders en kleinkinderen (vanaf 4 jaar) 
 • Wanneer
  9 juli 2021. Vertrekken kan tussen 10.00 en 15.00 u. Een wandelparcours met verhalen duurt anderhalf uur. Stipt arriveren op het uur dat aan je bubbel wordt toegewezen is een must.
 • Waar
  De Vroente
  Putsesteenweg 129
  2920 Kalmthout
 • Prijs
  Gratis
 • Startplek
  We spreken af aan de picknicktafels rechts voor De Vroente (bij de vijver). Elke bubbel krijgt een nummer en een picknicktafel toegewezen. Aan de picknicktafel verneem je alles over het te volgen traject en … over de verhalenvertellers die op je wachten.
   

Opgelet bij inschrijving: Noteer alle namen van je bubbel.

Inschrijven.png

 

 

Meer info en reserveren

De Vroente
De Vroente
Putsesteenweg 129
2920 Kalmthout
België
03 620 18 30 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 u. en in het weekend tussen 14.00 en 17.00 u.)
verhalen op de heide
© Departement Omgeving, Vlaamse overheid