Vacature: educator voor De Vroente, Duurzaam Educatiepunt

Leerkracht en een gedreven, communicatieve teamspeler met zin voor initiatief? Wil je graag mee je schouders zetten onder de uitwerking, de vernieuwing en de communicatie van een vormingsprogramma rond natuur, milieu en omgeving? Dan is onderstaande functie iets voor jou!

Als educator verzorg je mee de inhoudelijke werking van De Vroente, Duurzaam Educatiepunt in Kalmthout en werk je concrete educatie en vormingen uit rond de centrale thema’s natuur, milieu, omgeving en duurzame ontwikkeling en dit voor diverse doelgroepen: basis, secundair en hoger onderwijs, kinderen en jongeren buiten schoolverband, gezinnen en families, (socio-culturele) verenigingen, bezoekers, ….

Je werkt hierbij nauw samen met de collega’s van De Vroente en van de andere Centra Duurzaam Educatiepunt en versterkt de werking door het ontwikkelen en uitvoeren van een doordachte en performante communicatiestrategie op maat van de doelgroep(en).

De Vroente, Duurzaam Educatiepunt stimuleert en ondersteunt educatie en vorming rond milieu, natuur, omgeving en duurzame ontwikkeling. Het centrum ontwikkelt innoverende educatieve producten en methodieken voor diverse doelgroepen.