Nieuwsbrieven Duurzaam Educatiepunt

Kies voor nieuws op jouw maat

We houden je op de hoogte van evoluties, educatieve activiteiten, vormingen, methodieken, publicaties, enz. op het vlak van Educatie voor duurzame ontwikkeling (EDO).  Je kan je inschrijven voor één of meerdere nieuwsbrieven of mailings.   

Enkele voorbeelden: 

  • Je bent leerkracht én je hebt interesse in het aanbod van De Helix. Schrijf je dan zowel in voor de nieuwsbrief voor leerplichtonderwijs als voor de nieuwsbrief van De Helix.  
  • Je bent docent lerarenopleiding en je wil op de hoogte blijven van ons aanbod voor leerkrachten en leerkrachten in opleiding? Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor leerplichtonderwijs. Wil je vooral weten wat wij in petto hebben voor docenten in het hoger onderwijs? Schrijf je in voor het nieuws voor hoger onderwijs. Of kies voor beide. 

Blijf bij

Al ingeschreven voor het vroegere NME-zine? We nemen in september 2021 contact met je op.

Je kan je voorkeuren ook nu al hier invullen:

Nieuwsbrief voor leerplichtonderwijs

Werk jij in het kleuter-, lager of secundair onderwijs? Ben je docent of student in de lerarenopleiding? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor het leerplichtonderwijs. 

* verplicht
Kies één of meerdere categorieën

Nieuws voor hoger onderwijs (mailing)

Werk je in het hoger onderwijs of ben je op een andere manier betrokken bij het hoger onderwijs? Laat je gegevens hier achter.  

* indicates required

Nieuwsbrief voor educatoren

Werk je in de sector Educatie voor duurzame ontwikkeling (EDO) of natuur- en milieueducatie (NME)? Ben jij educator in een vereniging of organisatie, gids of vrijwilliger? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief voor educatoren.  

* verplicht
Maak uw keuze

Nieuwsbrief van De Vroente, Duurzaam Educatiepunt in Kalmthout

* verplicht

Nieuwsbrief van De Helix, Duurzaam Educatiepunt in Grimminge

Nieuwsbrief De Helix

Zelf nieuws te melden?

Ben jij een EDO-professional en heb je zelf nieuws te melden? Heeft jouw organisatie interessant aanbod in verband met duurzaamheidseducatie? Laat het ons weten en wie weet nemen wij het op onze facebookpagina op.