Lokaal aanbod De Vroente

Zak je af naar De Vroente? Ontdek dan ons aanbod voor gezinnen en bezoekers, voor organisaties en jeugdverenigingen en voor het onderwijs. 

Verbouwing De Vroente

Vanaf 1 september 2021 sluit De Vroente tijdelijk de deuren voor bezoekers en scholen. Ook pakketten kunnen niet meer worden uitgeleend. Maar niet getreurd: medio 2023 openen we terug voor het grote publiek en voor scholen, met een straffe expo en een nieuw educatief aanbod.

Onze Libelhamelclub en Junior Rangers club zetten hun werking verder, ook tijdens de verbouwingen,. Zij kiezen tijdelijk een andere uitvalsbasis dan De Vroente.

Libelhamelclub

Zit je in het lager onderwijs en wil je de Kalmthoutse Heide ontdekken? Word dan lid van onze Libelhamelclub. Eén keer per maand, op woensdagnamiddag, ga je op stap met onze begeleiders en ontdek je de heide op een nét iets andere manier. 

Junior Rangers Club

Of ben je tussen 12 en 15 jaar oud en zit natuur in je bloed? Word dan een Junior Ranger voor het Grenspark. Eén keer per maand, op zaterdagochtend, ga je op stap met keicoole begeleiders en experts. Je ontdekt de Kalmthoutse Heide als een echte boswachter.