Libelhamelclub

Inhoud

Al 22 jaar is de Libelhamelclub dé natuurclub van Kalmthout! Kinderen van 6 tot 12 jaar worden hier opgeleid tot ‘buitenbeentjes’. De Vroente vormt eens per maand een prima uitvalsbasis naar de Kalmthoutse Heide.

Het grote succes van onze club hebben we te danken aan de speelse, niet-schoolse manier van werken. We trekken – weer of geen weer – altijd naar buiten! Zelf ontdekken, experimenteren en creatief bezig zijn in en met natuur,  zijn onze hoofddoelen. Met afwisselende werkvormen mikken we op onvergetelijke ervaringen en het speels verwerven van inzicht in de samenhang van de natuur. Dit is onze leidraad naar een respectvolle omgang met elk levend wezen en dus ook met elkaar!

Voor elke activiteit werken de begeleiders (allemaal ervaren natuurgidsen) een bepaald thema uit. Hierbij zijn verwondering en speelse creativiteit de sleutelwoorden. Een greep uit het nieuwste aanbod: ‘Kom buiten!’, ‘Vos zoekt moer’, ‘Klimawada?’, ‘Iedereen beroemd’, ‘Aarnoevhei’. Kom jij  de natuurmagie ontdekken achter deze geheimzinnige omschrijvingen?

Doelgroep

  • Kinderen van 6 tot 12 jaar

Praktisch

Meer informatie

libelhamelclub1libelhamelclub5libelhamelclub2libelhamelclub3libelhamelclub14libelhamelclub13libelhamelclub12libelhamelclub11libelhamelclub10libelhamelclub9libelhamelclub8libelhamelclub7libelhamelclub6libelhamelclub4

 

Contacteer ons

De Vroente
03 620 18 30 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 u. en in het weekend tussen 14.00 en 17.00 u.)
stem_logo
De libelhamelclub is lid van de STEM academie
libelhamelclub_algemeen