Archief jaarlijkse EMAS-meetings

EMAS-meeting 2020

Op 2 oktober 2020 ging de jaarlijkse EMAS-meeting digitaal door voor iedereen met interesse in het milieubeheer en -auditsysteem van EMAS. De rode draad was de 'green deal' voor Europa en meer specifiek hoe EMAS-organisaties kunnen bijdragen aan de pijlers mobiliteit, circulariteit en biodiversiteit. Elke pijler vormde het thema van een webinar.

Bekijk de opnames

EMAS-meeting 2019

Op vrijdag 4 oktober 2019 ging de 10de editie van de EMAS-meeting door in Brussel. Het thema van de meeeting was 'drijvende kracht voor verandering'.

Bekijk de presentaties:

EMAS-meeting 2017

Op woensdag 4 oktober 2017 vond voor de achtste keer de jaarlijkse EMAS-meeting plaats. Het thema was dit jaar 'Van EMAS III naar EMAS IV: een gepast beheersinstrument voor uw organisatie'.
Spreker Sébastien Paquot had het over de impact van de wijzigingen van ISO 14001 van 15 september 2015 op EMAS. Spreker Daniella Segers legde uit wat deze wijzigingen in de praktijk betekenen. De meeting werd afgesloten door getuigenissen van de laureaat en Belgische genomineerden voor de EMAS Awards 2017. Zij vertelden welke voordelen EMAS voor hen met zich meebrengt.

Hieronder vind je een link naar de presentaties van de sprekers: